Igangz Aalborg

Igangz tilbyder, en lang række forskellige tilbud til dig som elev på en erhvervs- eller ungdomsuddannelse, der gerne vil starte egen virksomhed, det kan være du blot har en idé du gerne vil have afprøvet eller allerede har en køreklar forretningsplan. Igangz’s tilbud er GRATIS for dig som elev på f.eks en teknisk skole, handelsskole, gymnasium mv.

Hjælp og vejledning

Vi tilbyder, i samarbejde med revisorer, advokater, mentorer og andre fagfolk fra iværksættermiljøet, en uformel rådgivning og sparring på din forretningsidé.

Fede arrangementer

Kom til foredrag, workshops og events, enten arrangeret af Igangz eller i samarbejde med andre organisationer, skoler og institutioner."Det jeg får ud af at være i Igangz er at jeg kan få løst nogle problemstillinger i samarbejde med andre der har andre kompentencer end jeg selv!"

Morten Holst Larsen, Pictu

Vi har hjulpet

Siden starten i august 2013, har flere forskellige projekter og nystartede virksomheder været tilknyttet Igangz på forskellige vis, nedenfor kan du læse mere og besøg et par af dem.

Udover nedenstående har også; online inkasso firmaet Debito, Enveo, HypedSupply, Simplweb, Cityoffer.dk, covertophone.dk, Docendo, billige-lån.dk, foodwalk.dk, Donago, Mediemaskinen, Optimizer, Optimore, Film Front, Eagle Media m.fl været tilknyttet Igangz.

Selskabsportalen

Selskabsportalens klare vision er at få alle former for leverandører til selskaber samlet et sted, dvs. at vi vil rumme: lokaler, catering, mad, musik, blomster, service m.m generelt alt, der hører til en fest eller anden form for arrangement.

Matthias, Marcus Brock, William Winsløw deltog i 2014 i Nordjyske Nyskabere og endte i finalen og fik dermed mulighed for at arbejde videre med deres ide og få rådgivning og sparring.

selskabsportalen

pictu foto

Pictu

Pictu er en online platform hvor fotografer får en række online værktøjer til deres daglige arbejde, f.eks en online kalender, beskedsystem til brug i kommunikation mellem kunderne og fotograferne selv, overblik over deres ordrer, opbevaring af deres billeder i skyen og mulighed for at deres kunder kan bedømme dem som fotograf.

ArchVisuals

ArchVisuals arbejder passioneret og målrettet med at skabe visualiseringer, i form af stillbilleder eller videomateriale, af ubygget arkitektur og industrielt design i udviklingsfasen. ArchVisuals har særligt fokus på at skabe produkter til målgrupper, som tidligere ikke har haft adgang til visualiseringer i deres udviklingsfase. Vi ønsker at alle skal kunne få det visuelle materiale som gør dem i stand til at forstå, videreudvikle eller sælge netop det projekt de brænder for.

ArchVisuals

levelup-venture-cup

LevelUP

LevelUP er tilknyttet Igangz og er LevelUP er et nemt og brugervenligt værktøj til at indsamle statistik og information om fodboldspillere og kammpe.

LevelUP er startet af Miklós Emődy og han har blandt andet deltaget i Startup Weekend Aalborg og Venture Cup, hvor han i sidst nævne har vundet idea competition.

LevelUP vandt i 2014 Venture Cups idea competition.

Not Even Entertainment

Not Even Entertainment fokuserer på at udvikle spil i høj kvalitet. Firmaet er stiftet af fem udviklere som er passionerede over at løse de tekniske og designmæssige problemstillinger der forekommer ved spiludvikling.

not-even-entertainment

eaglemedia-logo

Eagle Media

Eagle Media leverer brugervenlige webshopløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi rådgiver omkring opstart og flytning af webshops og udvikler webshops i et bruger- og mobilvenligt design inklusive alt indhold og søgemaskineoptimering (SEO). Vi kan køre din webshop eller udvikle din online og content marketing – så du får tid til at drive din forretning. Eagle Media er stiftet af Kasper D. Stück.

Swipeato

Holdet bag Swipeato bygger en intuitiv mobil applikation, som giver dig mulighed for at finde den nøjagtige mad, du er på udkig efter  uanset hvor du er, og hvordan betyder du er.

Løsningen er primært til gavn for mennesker med metabolisk sygdom ( såsom diabetes ) og personer med forskellige fødevarer intolerans , der har at holde sig til en kost, og som har problemer med at finde det bedste sted, hvor at have et måltid.

Swipeato tjenester kan også være en meget god mulighed for alle, der er på udkig efter en bekvem måde at finde et godt måltid skræddersyet til deres personlige behov i en hyggelig restaurant eller ordre til takeaway eller levering.

Swipeato blev grundlagt af Adam Haluska og Daniel Lizsicsar marts 2015 , og siden , blev de udvalgt som en af de mest innovative nystartede i det nordlige Danmark på IWIE.org , vandt folkets Choice Award på Startup Alley 2015 og vandt Startup Booster Pack 2015 af Venture Cup .

Website: http://swipeato.com
Facebook: http://www.facebook.com/swipeato
Instagram: https://instagram.com/swipeato_official/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/swipeato

sipeaato