App til indsamling af statistik indenfor fodbold, Levelup lancerer Android app

Lancering af Android App

Det Aalborgensiske firma LevelUp med Miklós Emődy i spidsen har i dag den 27. juli lanceret Android versionen af LevelUp som kan dowloades i Google Play Store. LevelUP er et nemt og brugervenligt værktøj til at indsamle statistik og information om fodboldspillere og kammpe til brug både for amatører og professionelle klubber. Se videon nedenfor og høre mere om LevelUP eller besøg LevelUps hjemmeside.

LevelUP

Miklós Emődy er fra Ungarn og er studerende på Aalborg Universitet og har igennem deres iværksætteri afdeling for studerende SEA, været igennem deres Inkutabor forløb studerende og SEA spår det Aalborgensiske firma stor succes, Christoffer Baadsgaard, Entrepreneurship Evangelist giver LevelUp disse ord med på vejen:

 ”LevelUP er én af vores lovende startups fra AAU Inkubator og UCN. Vi har fulgt dem fra arbejdet med forretningsplanen inden Venture Cup gennem udviklingen af projektet og vi har løbende sparret på idéen, hjulpet med kontakter til AaB, mm. Teamet er meget dedikeret og involverer sig også i Aalborgs startup community.”

Christoffer Baadsgaard har selv stor erfaring indenfor iværksætteriet, hvor han ved siden af sit job på SEA, driver virksomheden Debito, hvor han arbejder som CTO og han peger på nogle af de ting som han kan se LevelUp har formået at gøre rigtigt og som kan ligge til grundlag for at de får succes i fremtiden; “De har formået at komme ud til en lang række klubber lokalt, nationalt og international, ligesom de har vist stor fremdrift og dedikation undevejs. Jeg kan se en lovende fremtid for LevelUP og deres revolutionerende tilgang til sportsstatistik.”.

Udover SEA’s inkubator program, har Levelup deltaget i  blandt andet i Startup Weekend, som er en konkurrence for digital iværksætteri, som hvert år afholdes i Aalborg og flere andre steder i verden, samt de er tilknyttet Igangz, hvor de har deres daglige gang.