Fede arrangementer for iværksættere i Marts

startupcafe

Nysgerrig på SEO?

Kom til gratis fordrag om søgeoptimering på KUL Nordkraft d. 2 marts kl. 16:00

Man kommer ikke uden om SEO i dag hvis man arbejder med hjemmesider, online kommunikation eller virksomheder der ønsker synlighed.

Så arbejder du inden for dette, eller er du blot nysgerrig, så kom ned og hør nærmere.

Begivenhed byder på et foredrag med Michael Kent Christensen fra KompetenceKanalen, som fortæller omkring de mulighederne SEO kan tilbyde, samt hvordan han selv bruger SEO i sin hverdag med online markedsføring.

Eventet er gratis men der skal stadig bestilles biletter!

For mere info,  følg linket: Info om Eventet

 

Creative Writing camp

Er du blogger, anmelder videospil, bøger, eller laver kortfilm, m.v. Og vil du gerne udvikle dine kompetencer, eller netværke med andre med samme interesse, er dette netop noget for dig.

Her vil du få masser af tips og trick som du kan bruge i dit skrive arbejde fremover.

Arrangementet forgår over weekenden fredag d. 4. Marts kl. 16:00 til søndag d. 6. Marts kl. 18:00 og har fokus på manuskriptforfatter, dramatik , kort fiktion , videospil fortælling , eller poesi. Det vil blive en spændende weekend fyldt med kreativ skrivning, workshops, forfatter foredrag, skrive træning og meget mere.

Weekenden afsluttes med en festival hvor der vil være præsentationer af kortfilm, korte skuespil , korte oplæsninger og præsentationer fra de involverede elever .

Prisen er 200 kr. og inkluderer 6 måltider , 5 workshops og VIP billetter Friday Night Author Panel

Følg linket for mere info, og bestilling af billetter: info om eventet

 

Åbning af ny start up cafe i Aalborg

Fredag d. 4 marts 13.00-16.00 åbner Aalborg ny startup cafe for iværksættere.

Cafeen er tiltænkt som et mødested for iværksættere, som arbejder på en god ide eller er nystartet.

Cafeen har til formål, at tilbyde de unge et sted at samles og danne netværk. Cafeen giver også rig mulighed for at  hjælpe hinanden og dele erfaringer. Start up cafeen vil også komme til at tilbyde relevante fordrag og meget mere.

Efter åbningen Fredag d. 4. marts, vil du hver torsdag kunne møde andre passionerede iværksættere i cafeen samt dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig.

Eventet er gratis

Bag Startup Café Aalborg står BusinessAalborg i Aalborg Kommune og Kickstart Aalborg.
Vil du læse mere så følg linket: Info om Eventet

Byens rum holder Pitch aften d. 9 Marts fra 18:00-21:00

Så kommer Pitch aften endelig til Aalborg.

Arrangementet har tidligere kun været holdt i København og Århus men kommer nu til Aalborg. Pitch aften startede for første gang sidste år i København, og var en kæmpe succes.

Aftenen kommer til at omhandle pitche og crowdfunding.

Så er du interesseret i crowdfunding, og har du lyst til at pitche din forretnings ide, så er dette event lige noget for dig. Hvis du blot er nysgerrig, og lige skal samle mod til, er du også mere end velkommen.

På arrangementet får du muligheden for at komme og pitche din ide, samt modtage feedback og råd. Derudover giver det dig en unik chance for at møde mulige interessenter, markedsføre dit projekt, samt skabe ambassadører og omtale.

Det kommet til at forløbe sådan, at man har 20 minutter til at pitche og få feedback. De 20 minutter er dine, så du bestemmer selv om du vil bruge det mest af din tid på at pitche, eller om det er vigtigere for dit projekt at få en masse god feedback.

Hvis du ønsker at pitche skal du kontakte Michael på michael@eis.dk

Arrangementet forgår Østre Havnede 34.  Arrangementet afholdes af Dansk Crowdfunding Forening, i samarbejde med byens rum, og er støttet af Erhvervsstyrelsen.

Eventet er gratis

For mere info, følg linket: Info om Eventet

 

Likemind

Likemind inviterer d. 18. marts klokken 8:00 – 10:00 til kaffe komsammen

Likemind er ikke et decideret iværksætter netværk men handler mere om at møde nye mennesker, hvilket altid er en fordel som iværksættere.

Så har du lyst at udvide dit netværk, og møde nye bekendtskaber ud over de sædvanlige, så er dette event et godt bud.

Arrangementet forgår hver tredje fredag i måneden fra kl. 8:00-10:00

Eventet er gratis, men kaffen er på egen regning.

Læs mer på: Linkemind

Startup Breakfast Club

Mandag d. 21 marts kl. 08.30 afholder Iganz Aalborg Startup Breakfast Club, på Brettevillesgade 14.

For uanset hvor god du er til pitching, er det altid vigtigt at fortsætte med at øve og afprøve forskellige tilgange og vinkler.
Startup Breakfast Club er en fantastisk måde at få morgenmad og samtidig tage del af det Aalborgensiske startup miljø på.

Der vil blive serveret et rundstykke med ost eller pålæg + morgenkage samt the og kaffe til og samtidig har du muligheden for at netværke og høre en masse spændende pitches.
Konceptet går ud på at alle der deltager har 2-3 min hvor de pitcher deres ide og får feedback, ganske uformelt og ikke et krav at du pitcher, men vi håber du gerne vil :)

Tilmelding på aalborg@igangz.dk senest søndag d. 20. marts 2016 kl. 23.59. Max: 40 personer. 

Eventet er gratis

Læs mere på: startup Breakfast
Share this post