Godt nytår fra Igangz

2016

Så er Pictu snart klar til lanceringen af deres banebrynde foto portal

Historien om fire studerende som har fundet sammen på tværs af uddannelser og kompetencer, og stiftet et banebrydende produkt inden for fotobranchen

Så går der ikke længe inden Pictu åbner for brug af deres nye fotoportal. Nu er det fastlagt, at lanceringen senest sker 1. marts. Det hele startede her på Igangz hvor de mødte hinanden for første gang. Derefter blomstrede ideen om at lave et CO creation samarbejde, hvor de kunne gøre brug af hinanden kompetencer i skabelsen af en forretning.

De så et behov i fotobrancen

Efter at have brainstormet, samt undersøgt markedet, så de et behov ved fotograferne, som de så en udfordring i at løse. Behovet var et værktøj til fotograferne hvorpå de kunne få mulighed for at markedsføre sig, samt nemt at imødekomme kunders behov på en online platform, som er brugervenlig for selv Fru Jensen. Derudover giver det kunden gode søge muligheder i forhold til pris og bedømmelser, dette sikre også kvaliteten på fotograferne der er tilgængelig på Pictu.

Lanceringen er lige om hjørnet

Efter noget tid, og en masse hårdt arbejde fik de udformet de basale rammer for Pictu, og nu er de snart klar til at gå på markedet. Lanceringen sker senest sker 1. marts. Det eneste de mangler er en lille håndfuld fotografer mere, så de dækker størstedelen Nordjylland inden lanceringen. Så hvis dette har skabt en interesse kan hjemmesiden allerede nu besøges på www.pictu.dk eller på Facebook

Archvisuals er rykket i egne lokaler

Det går rigtigt godt for de tre fyre fra Archvisuals, så godt at de netop nu er fløjet fra reden og fået nye flotte lokaler på Østerbro 6, 9000 Aalborg. ArchVisuals er et ungt team bestående af 3 fyre som arbejder seriøst med at skabe visualiseringer til arkitektur og den industriel design branchen. Hvis du vil læse mere så besøg deres hjemmeside archvisuals.dk

Nye ansigter på Igangz

Der er fra UCN kommet tre nye, og spændende virksomheder til Igangz.

TOTALimport.dk er en af dem. Virksomheden startede på bagrund af ideen om at samle alt til hus, have og værksted et sted, så kunderne ikke skulle findes deres behov for vare flere steder. Derfor valgte Morten at samle det hele på en hjemmeside som nu er Totalimport. Morten er fra UCN Nordjylland og læser til markedsøkonom. Han er nu sidst i Uddannelsen og er derfor i praktik, hvilket han har valgt at gøre i sin egen virksomhed, med Igangz som sparringspartner.

Devista.dk er en lille virksomhed i Aalborg, som tilbyder små virksomheder hjælp til at skille sig ud, og skabe synlighed, samt at skabe en profil som matcher netop dem. Derudover tilbyder de også hjælp til at skabe synlighed på de sociale medier samt søgeoptimering med Google Adwords.

Thebodyfactory.dk er en virksomhed som sælger træningstøj til motionister på alle niveauer, lige fra atleter til hyggemotionister. Deres produkt sortment omhandler b.la. trænings t-shirts, tanktops, shorts, hoodies samt caps, i høj kvalitet. Vi designer selv tøjet og producerer løbende nye kollektioner. Så hvis der er behov for nyt træningstøj, så tjek hjemmesiden ud på https://thebodyfactory.dk/.

Share this post