Ny portal vil ændre fotografbranchen

pictu foto

Ny måde at finde fotografer på

Hos Igangz i Aalborg har fire studerende på tværs af uddannelser fra henholdsvis AAU og UCN i fire måneder arbejdet på et projekt som de håber vil ændre måden hvorpå man i fremtiden finder en fotograf. Sammen går de under navnet Pictu, og de udvikler en portal hvor du kan finde og købe fotografer, ved at sammenligne på tværs af bl.a. stilarter, bedømmelser og priser.

Pictu

Udover at være en serviceydelse for forbrugere, er Pictu også et stærkt værktøj til fotografer som ønsker at optimere deres hverdag og forretning, ved at samle flere forskellige funktioner på ét sted. Hos Pictu får fotografer nemlig både en kalender, samtalesystem til deres kunder, overblik over deres ordrer, cloud løsninger til deres fotos og mulighed for at deres kunder kan bedømme dem som fotograf. Vigtigst af alt bliver det nemmere for forbrugere at finde frem til dem.

Pictu ude som beta

pictu-beta

Efter fire måneders hårdt arbejde har Pictu netop nu startet deres offentlige betatest af sitet. Her håber de på at testerne vil give feedback, og komme med kommentarer til hvordan siden kan optimeres over for især fotograferne. Hvis du er interesseret i at hjælpe drengene ved at teste, kan du anmode om at blive tester ved at tilmelde dig denne facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/1007161815983816/

Læs mere om projektet og personerne bag på www.pictu.dk eller www.facebook.dk/PictuDK

Share this post