Startup miljøet i Aalborg vokser

mammaimadeit

Gang i startup miljøet i Aalborg

Nyt kontorfællesskab med fokus på sparring og udvikling

Fire unge iværksættere har nu valgt at åbne et kontorfællesskab MAMA I MADE IT, i Gråbrødregade 10, midt i Aalborg centrum.

Alle har de tidligere været en del af UCNs “Next Step” projekt hvor de har haft stor succes med gensidig sparring. Netop derfor har de også valgt at åbne et kontorfælleskab som bygger op omkring visionen, at hjælpe hinanden frem af, ved hjælp af forskellige kompetencer, erfaringer og sparring.

Derfor ønsker de nu at samle et fælleskab med forskellige erhvervsdrivende for at opnå en bred vifte af viden og erfaringer som de kan dele med hinanden. Da kontorfælleskabet er bygget op om brugen af kompetencer på tværs, foregår det sådan, at man dedikere 3 timer månedlig til sparring i fælleskabet. Der udover bruger man selvfølgelig også hinanden i hverdagen til sparring.

Så mangler du sparring og et bredt kompetencenetværk, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden i at styrke vores individuelle virksomheder, så følg nedenstående link for at læse nærmere.

Ud over fælleskabet tilbyder I MADE IT også Workshops og åbent døgnet 24 timer samt fredagsbar, så der er mulighed for socialt samvær og networking.

Finder du dette spændende, og vil du være en del af det nye kontorfællesskab. Så kontakt dem på info@mamaimadeit.dk for at høre nærmer. Eller besøg hjemmesiden på mamaimadeit

 

kontorfælleskab åbnet på Slottet i hjertet af Aalborg

StartupWorks er en forening, som driver et kontorfællesskab i hjertet af Aalborg for ambitiøse startup-virksomheder.

Det 1.200 kvm store slot danner rammerne om kontorfællesskabet som tilbyder individuelle kontorer, mødelokaler, fælleslokaler samt mindre prototype værksteder.

De første virksomheder er allerede flyttede ind på Slottet, som åbnede d. 1. november 2015.

Hos StartupWorks er lejerne selve kernen i konceptet, da der fokuseres på relevant vidensdeling. Derfor er det vigtigt for StartupWorks at kontorpladserne bliver fyldt op med ambitiøse startups som kan dele viden, ressourcer, erfaringer, ideer og motivation, så de både lettere og hurtigere kan vækste i deres virksomheder.

StartupWorks samarbejder med relevante netværk, rådgivere, investorer og business angels.

Vil du læse mere om slottet så følg linket: startupworks

Inkubator afholder gratis workshop omkring app

AAU Inkubator afholder d. 10. februar en spændende og lærerig workshop omkring udvikling og opbygning af apps.

Bureauet Snapp ApS holder oplæg hvor de giver dig vejledning i processen bag udviklingen af apps, og fortælle dig nærmer om to do og not to do! Ud over oplægget, får du ved afslutningen af arrangementet chancen for at netværke med andre iværksættere. Samtidig får Du mulighed for vejledning af eksperterne fra Snapp og mulighed for eventuelt at diskutere din app idé.

Så arbejder du på en app, har en idé, eller er du bare nysgerrig, så kom d. 10 februar og få afklaring og vejledning på din ide?

Nærmere information kan findes på AAU inkubator, apps and startups

 

 

 

Share this post